Proč si pyžama nekupujeme a vlastně je nemáme ani v lásce?

 

Po nějaké době „smrdí"


Dělají se na něm žmolky/chuchvalce/„kuličky"

Jsou nepříjemné, koušou, nedá se v nich spát 

A tak dále a tak dále . . .


Všechny si rády procházíme obchodní střediska a vyhledáváme ty nejlepší kousky do našeho šatníku. Což nám ve většině připadů zabere mnoho času. Ovšem většina z nás vynechává nákup nočního prádla, lépe řečeno pyžama.

V dnešní době má mnoho žen špatnou zkušenost s odíváním se do pyžama. V mnoha případech za to může špatný materiál který způsobí, že se v pyžamu ani nevyspíme, pokud nechceme prožít dlouhou kousavou noc nebo přilepenou látku na sobě z důvodu nadměrného pocení. Ano i tyto situace nám může špatný výběr pyžama způsobit. A nedej bože zažít tyto nepříjemné situace při přítomnosti opačného pohlaví. To bychom asi žádná zažít nechtěla.

A co tedy nyní dělat? Spát raději nahá? Ano, i některé to můžeme takto řešit, ale není lepší si místo spaní na „Adama a Evu" najít takový kousek, aby nám vyhovoval a ničím nám nerušil naše dlouhé sladké sny? Proto bych se sklonila, již v minulosti několikrát zmiňovanému bambusovému vláknu. Pro ničím nerušený spánek je bambus ideální! Nekouše, neškrábe, je příjemně lehoučký, takže si vlastně připadáte, jako skoro nahá, tím pádem se ani nespotíte a hlavně tento módní kousek můžete mít ve svém šátníku i řady let, protože se nezežmolkuje a nebude po pár nošeních vypadat jako hadr hodící se maximálně na vytírání podlahy.

A jakou nepříjemnost řešíte v poslední řadě? Extravagantně přeplácaná pyžama ve stylu veselých kraviček, zajíčků a beránků nebo vtipných obrázků, které jsou sice milým a veselým dárkem, ale desetkrát více byste na sebe ráda oblékla něco elegantního, luxusního a zároveň jednoduchého se špetkou elegance. Když se rozhlédneme vedle sebe, ve spoustě obchodů najdeme spíše jen zmíněné přeplácané pyžama s různými motivy a ty luxusní se jen těžko hledají a když už se najdou, tak nám nesedí velikost, barva nebo je příliš malý výběr.

Nechte se proto unést širokým výběrem barev, střihů a luxusu na webových stránkách 

www.softcotton.cz






 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat